Darrere de l’artesania 5 coses que no sabíeu sobre la cervesa artesana

Qui no gaudeix d’un got de cervesa freda? La cervesa és perfecta quan estàs envoltat dels teus amics més propers durant el partit més significant de l’any, relaxant-te al bar repassant la jornada laboral amb els companys I per aquells minutes tan valuosos en solitari.

La cervesa és un vell amic, un savi, un impulsor temerari I un educador humil. Com un estrany enigmàtic en plena nit, et sedueix, t’embolcalla, et gratifica I et sacseja, fent-te companyia al llarg de les estacions; atemporal, etern I unique.

Com la majoria dels enigmes de la vida, la cervesa artesana no es pot reduir an una straightforward definició d’una línia, I amb raó.

Engloba shed més que malta I ordi, ja que celebra una barreja de sabors I fixings diversos, ballant junts febrilment per crear alguna cosa que potser es pot considerar una obra d’art. Segurament ho pensem.

tirador444.jpg

Part de la meravellosa experiència de beure cervesa prové de l’emoció de detectar matisos inusuals I únics que es barregen perfectament.

És dolç? No, més salat. De fet, és una mica agre. Rasqui-ho, sens dubte és amarg.

La veritat és que la cervesa artesana és cadascuna d’elles aïllada I en fusió. Per manllevar a Walt Whitman, “Ens contradiuem? Sí, ens contradiuem a nosaltres mateixos: és cervesa, conté multitud!”

El setting I les paraules poden haver diferit lleugerament, però el fet segueix sent!

No podem ni reduirem les begudes artesanes an una descripció genèrica I unidimensional plena de paraules planes I buides que no li fan justícia. Però amb esperit de bona voluntat I curiositat insaciable, us presentem 5 fets poc coneguts sobre aquesta beguda deliciosa!

1. Els groundworks cervesers eren dones

Dones del món uniu-vos! Amb els bars, bars I microcerveseries actuals que constitueixen una majoria aclaparadora d’homes, es podria pensar que els orígens de la cervesa provenen de llenyataires carnosos o homes de les cavernes prehistòrics. No és així! Les primeres cerveseries de l’antic Perú eren dirigides exclusivament per “dones de l’elit”. Reflexioneu-howdy una estona.

2. La cervesa artesana ofereix actualment més de 420.000 llocs de treball als Estats Units d’A.

Una beguda bona per a l’economia I l’estrès unbearable que provoca aquesta economia? No és d’estranyar que aquest producte vagi a llocs!

3. Comparteixes el teu love per la cervesa amb els cargols I els llimacs.

Aquests jardiners segur que saben com viure-ho! Escèptic sobre la reclamació? Deixa una mica de cervesa en un beneficiary available a l’aire lliure I comprova-ho tu mateix.

For More Info:-

botiga online de cervesa artesana catalana

cervesa artesana catalana

cerveses artesanes online

cervesa catalana

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started